Bedrijven

 

Recycle uw oude metalen en kabels in Brecht bij Old Metals and Cables. Breng kleine hoeveelheden naar ons centrum of plan een ophaalservice voor grotere ladingen. Duurzaam en milieubewust.

Metaalafval recycling voor bedrijven

Welkom bij Old Metals and Cables, uw betrouwbare partner voor het recycleren van metaalafval in Brecht en omgeving. Als industriële onderneming begrijpen wij dat efficiënte en duurzame afvalverwerking cruciaal is voor uw bedrijfsactiviteiten. Daarom bieden wij aangepaste ophaaldiensten aan, speciaal ontworpen om aan de behoeften van industriële bedrijven te voldoen.

Ophaalmogelijkheden voor grote hoeveelheden metaalafval

Bij Old Metals and Cables zijn we gespecialiseerd in het ophalen van grote hoeveelheden metaalafval bij industriële bedrijven. Wij begrijpen dat uw productieprocessen vaak resulteren in aanzienlijke hoeveelheden metaalafval, en wij staan klaar om u te ondersteunen bij het verantwoord recycleren ervan. Onze dienstverlening omvat:

  • Gratis plaatsing van bak of container: Wij bieden de mogelijkheid om kosteloos een bak of container op uw locatie te plaatsen. Of het nu om metaalschroot, oude machines of kabels gaat, wij zorgen voor een efficiënte inzameling.

  • Geen huurkosten: Bij Old Metals and Cables brengen wij geen huurkosten in rekening voor de geplaatste bakken of containers. U ontvangt de volledige opbrengst van het gerecycleerde metaalafval.

  • Flexibele ophaalmogelijkheden: Of u nu eenmalig, op afroep of op vaste tijdstippen metaalafval wilt laten ophalen, wij passen ons aan aan uw schema en behoeften.

Old Metals and Cables staat bekend om het milieubewust recycleren van metaalafval. Kies voor duurzaamheid en draag bij aan een circulaire economie door uw metaalafval bij ons te laten recycleren.

Duurzaam recycleren met Old Metals and Cables

Wanneer u kiest voor Old Metals and Cables, kiest u voor een partner die zich inzet voor duurzaamheid en milieubewuste recycling. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor het recycleren van metaalafval voor uw industriële bedrijf te bespreken. Wij staan paraat om uw bedrijf te ondersteunen bij een efficiënte en verantwoorde afvalverwerking.

Andere diensten voor bedrijven

Ophalen oude metalen

Wij halen al uw oud ijzer op. Ontdek onze container- en bakkerservice, voor elk formaat een goede oplossing.

Afbraakwerken

Wij breken uw ijzerafval af met een doel voor ogen: deze recycleren voor een betere ecologie.

Recyclageadvies

Wij komen ter plaatse bij uw bedrijf om samen de afvalstromen te optimaliseren en zo veel mogelijk metaal te recycleren.

Stapel ijzer

Prijzen blijven stijgen

De prijzen voor oud ijzer zijn de laatste tijd erg gestegen, daarom is het zeker goed om een OMC container te bestellen deze te laten recycleren. Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken of de huidige metaalprijzen aan te vragen.

Contacteer ons voor de huidige prijzen of meer informatie!

Contacteer onsAanvraag prijzen