Ophaal van oud ijzer

 

Bent u bezig met afbraakwerken en heeft u veel oud ijzer waar u graag nog iets voor terugkrijgt? Of ligt er al jaren een doos oud ijzer thuis? Wij recycleren het graag om te hergebruiken en u krijgt er nog iets voor in de plaats!

 

Ophaalmogelijkheden voor oud ijzer en metalen

Van bakken tot containers, er zijn verschillende groottes mogelijk om oud ijzer en metalen in te verzamelen en door ons te laten recycleren.

 Wij halen diverse soorten oude metalen op: inox (rvs), aluminium, ophalen, geel koper, rood koper, lood, ijzer,  kabels, zink, autowrakken en meer.

Zelf brengen

U kan uw oud ijzer naar ons brengen, dan kan het gewogen, gesorteerd en gerecycleerd worden. Afhankelijk van de hoeveelheid, gebeurt het wegen op een sorteertafel of op een autoweegbrug.

Ontvang een bak van OMC

Ook voor kleinere hoeveelheden zijn er bij Old Metals & Cables bakken beschikbaar van verschillende groottes. Zo kan u gemakkelijk oud ijzer verzamelen en komen wij dit ophalen met onze camionette of vrachtwagen.

Laat een container plaatsen

Indien er op voorhand een inschatting van de hoeveelheid oud ijzer gemaakt wordt, komen wij een container van de gewenste grootte plaatsen. Eens gevuld, komen we deze gratis en voor niets terug ophalen.

Stapel ijzer

Prijzen blijven stijgen

De prijzen voor oud ijzer zijn de laatste jaren erg gestegen, daarom is het zeker goed om te bekijken of u nergens ongebruikt oud ijzer heeft liggen of een OMC container te bestellen om te sorteren tijdens afbraakwerken. Wij komen dit ophalen om te recycleren

Van bakken tot containers

Zelfs de kleinste hoeveelheden recycleren helpt aan ons gezamenlijk doel: Zorgen voor een groenere toekomst door meer te hergebruiken. 

Contacteer ons voor de huidige prijzen of meer informatie!

Contacteer onsAanvraag prijzen