Aannemers

 

Optimaliseer uw metaalafvalverwerking bij afbraakwerken met Old Metals and Cables. Flexibele ophaalmogelijkheden op maat, duurzaam transport van punt A naar B, en een projectgerichte aanpak.

Efficiënte metaalafvalverwerking voor afbraakwerken

Old Metals and Cables begrijpt de cruciale rol van doeltreffende afvalverwerking bij afbraakwerken, vooral als het om metaalafval gaat. Wij bieden aannemers gespecialiseerde en flexibele oplossingen voor het beheer van metaalafval, waardoor uw focus op de kernactiviteiten van uw afbraakprojecten blijft.

Metaalafvalbeheer op maat

Onze dienstverlening is gericht op het voldoen aan de specifieke behoeften van afbraakwerken:

  • Flexibele Ophaalmogelijkheden: Of het nu maandelijks, per project of per levering is, wij passen onze dienstverlening aan uw planning aan.

  • Van Punt A naar B: Wij verzorgen het efficiënte transport van metaalafval van uw afbraakplaats naar ons recyclingcentrum, zodat u zich kunt concentreren op een succesvolle uitvoering van uw afbraakwerken.

  • Projectgerichte Aanpak: Onze diensten zijn volledig aanpasbaar aan de omvang en duur van uw afbraakprojecten. Wij begrijpen dat elk project uniek is en vereist een op maat gemaakte aanpak.

Zelf uw plan kiezen

Old Metals and Cables geeft u de regie over het afvalverwerkingsplan voor uw afbraakwerken. Bepaal zelf de frequentie, timing en schaal van onze dienstverlening, zodat deze perfect aansluit bij uw projectbehoeften.

Duurzame metaalafvalverwerking

Naast efficiëntie streven wij naar duurzaamheid in metaalafvalverwerking. Door recycling en milieubewuste praktijken verminderen we de ecologische impact en dragen we bij aan een circulaire economie.

Neem contact op

Benieuwd naar de mogelijkheden voor metaalafvalverwerking in uw afbraakproject? Neem contact op met Old Metals and Cables voor een gepersonaliseerd gesprek. Wij zijn er om uw afvalbeheer te optimaliseren, zodat u zich kunt richten op een succesvolle realisatie van uw afbraakwerken.

Andere diensten voor aannemers

Ophalen oude metalen

Wij halen al uw oud ijzer op. Ontdek onze container- en bakkerservice, voor elk formaat een goede oplossing.

Afbraakwerken

Wij breken uw ijzerafval af met een doel voor ogen: deze recycleren voor een betere ecologie.

Recyclageadvies

Wij komen ter plaatse bij uw bedrijf om samen de afvalstromen te optimaliseren en zo veel mogelijk metaal te recycleren.

Stapel ijzer

Prijzen blijven stijgen

De prijzen voor oud ijzer zijn de laatste tijd erg gestegen, daarom is het zeker goed om een OMC container te bestellen deze te laten recycleren. Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken of de huidige metaalprijzen aan te vragen.

Contacteer ons voor de huidige prijzen of meer informatie!

Contacteer onsAanvraag prijzen