Wij blijven open tijdens het bouwverlof. Bekijk onze openingsuren hier.

Metaal containerdienst

 

Schakel OMC in voor onze handige containerdienst voor oude metalen en kabels. Wij recyclen ze voor jou en storten het bedrag van de totale waarde op jouw rekening. Een eenvoudige en milieubewuste oplossing voor het omgaan met oud materiaal. 

OMC containerdienst oude metalen

Bij OMC begrijpen we het belang van efficiënt gebruik van natuurlijke grondstoffen en het bevorderen van duurzaam leven door recycling. Onze containerdienst is ontworpen om u te helpen bij het verantwoord omgaan met oud ijzer, zodat we samen kunnen bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Metaal Containerdienst

Wij leveren de door u gevraagde container op de afgesproken locatie. Bij OMC bieden we containers in verschillende groottes, zodat elke klant de juiste opslagcapaciteit kan vinden.

Zodra de container vol is met oud ijzer, geeft u ons een seintje. We komen de container ophalen of ruilen deze om voor een leeg exemplaar.

Bij aankomst op ons terrein in Brecht wordt uw lading onmiddellijk gewogen met behulp van onze geijkte weegbrug. We bepalen een correcte prijs op basis van het gewicht van uw oud ijzer.

Als we constateren dat er verschillende soorten oud ijzer aanwezig zijn, zullen we deze op onze vestiging sorteren. Dit zorgt ervoor dat u het maximale rendement uit uw lading haalt.

Na bevestiging van de gewichten en een grondige controle storten we het totaalbedrag van uw lading op het door u opgegeven rekeningnummer.

Bij Old Metals and Cables streven we naar een transparante en efficiënte containerdienst, waarbij we samenwerken om oud ijzer op een duurzame manier te verwerken.

 

U kunt eenvoudig contact met ons opnemen via e-mail, telefoon of door langs te komen op onze locatie. Laat ons weten dat u een container nodig heeft en bespreek de gewenste grootte. Het is mogelijk deze service te testen op proef.

Onze Filosofie

Wij geloven dat de natuur voorziet in kostbare grondstoffen, en het is onze taak om deze op de meest efficiënte manier te benutten. Recyclen staat centraal in onze benadering, en we streven ernaar om elke klant te ondersteunen bij het op een verantwoorde manier omgaan met oud ijzer.

Eenmalig oud ijzer laten ophalen?

Ook de ophaling van oud ijzer is mogelijk, contacteer ons daarvoor via het contactformulier en vink ‘ophaling oud ijzer’ aan. 

Recyclage advies

Heeft u nood aan advies over welke metalen op welke manier kunnen worden gerecycleerd? Vraag gratis recyclage advies aan. Wij komen graag langs in uw bedrijf om de afvalstromen te analyseren.

Contacteer ons voor de huidige prijzen of meer informatie!

Contacteer onsAanvraag prijzen