Recycleren van metalen

 

De natuur zorgt voor grondstoffen, onze taak is om deze zo efficient mogelijk te gebruiken. Hierbij is recycleren één van de belangrijkste factoren van duurzaam leven. Wij helpen u hier graag mee.

 

Werkwijze OMC containerdienst

Benieuwd hoe een samenwerking met onze containerdienst eruit ziet? Bekijk het op deze pagina en contacteer ons om kosteloos een container te laten plaatsen.

Het is mogelijk deze service te testen op proef.

Kennismaking

U contacteert ons via mail of telefoon of komt langs en vraagt ons om een bak of container te plaatsen.

Levering

Levering van de gevraagde grootte van opslag voor uw oud ijzer. Hier heeft u de keuzes uit verschillende groottes, bij ons is elke klant welkom.

Ophaling/omwisseling

Zodra de container/bak vol is, geeft u een seintje en komen we hem ophalen of wisselen voor een leeg exemplaar.

Wegen

De chauffeur zal bij aankomst uw lading onmiddellijk wegen. Later stellen we een correcte prijs vast.

Sorteren

Wanneer we bekijken dat er verschillende soorten aanwezig zijn zullen we deze sorteren op onze vestiging. Op deze manier heeft u het maximum rendement uit uw lading

Betaling

Bij bevestiging van de gewichten en controle zullen we het totaalbedrag van uw lading storten op het gewenste rekeningnummer.

Eenmalig oud ijzer laten ophalen?

Ook de ophaling van oud ijzer is mogelijk, contacteer ons daarvoor via het contactformulier en vink ‘ophaling oud ijzer’ aan. 

Recyclage advies

Heeft u nood aan advies over welke metalen op welke manier kunnen worden gerecycleerd? Vraag gratis recyclage advies aan. Wij komen graag langs in uw bedrijf om de afvalstromen te analyseren.

Contacteer ons voor de huidige prijzen of meer informatie!

Contacteer onsAanvraag prijzen