Particulieren

 

Recycle uw oude metalen en kabels in Brecht bij Old Metals and Cables. Breng kleine hoeveelheden naar ons centrum of plan een ophaalservice voor grotere ladingen. Duurzaam en milieubewust.

Breng uw oude metalen, wij recycleren ze

Bij Old Metals and Cables willen we het voor particulieren in Brecht en omgeving zo eenvoudig mogelijk maken om hun oude metalen en kabels op een verantwoorde manier te recyclen. Breng uw oude metalen naar ons recyclingcentrum, waar wij ervoor zorgen dat ze op een milieuvriendelijke manier worden gesorteerd en gerecycled.

Kom uw oude metalen brengen

Heeft u kleine hoeveelheden oud ijzer, koper, aluminium of andere metalen die u wilt recyclen? Kom dan gerust langs bij ons recyclingcentrum. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag bij het lossen en zorgen ervoor dat uw materialen op de juiste manier worden verwerkt.

Ophalen vanaf grotere hoeveelheden

Voor grotere hoeveelheden oud ijzer en kabels (vanaf 500kg) bieden wij ook een ophaalservice aan. Of het nu gaat om een eenmalige grote lading of regelmatige pickups, wij staan voor u klaar. Neem contact met ons op om een afspraak te maken, en wij zorgen ervoor dat uw materialen op een efficiënte en milieuvriendelijke manier worden opgehaald.

Milieubewuste recycling

Bij Old Metals and Cables hechten we veel waarde aan een duurzaam recyclingproces. Wanneer u uw oude metalen bij ons brengt of laat ophalen, kunt u erop vertrouwen dat wij deze op een verantwoorde manier recyclen, waarbij we streven naar het behoud van waardevolle grondstoffen en het verminderen van de impact op het milieu.

Breng vandaag nog uw oude metalen naar Old Metals and Cables en draag bij aan een groenere toekomst. Neem contact met ons op voor meer informatie of om een ophaalafspraak te regelen. Wij zijn uw betrouwbare partner in oude metalen en kabelrecycling.

Andere diensten

Ophalen oude metalen

Wij halen al uw oud ijzer op. Ontdek onze container- en bakkerservice, voor elk formaat een goede oplossing.

Afbraakwerken

Wij breken uw ijzerafval af met een doel voor ogen: deze recycleren voor een betere ecologie.

Recyclageadvies

Wij komen ter plaatse bij uw bedrijf om samen de afvalstromen te optimaliseren en zo veel mogelijk metaal te recycleren.

Stapel ijzer

Prijzen blijven stijgen

De prijzen voor oud ijzer zijn de laatste tijd erg gestegen, daarom is het zeker goed om te bekijken of u nergens ongebruikt oud ijzer heeft liggen of een OMC container te bestellen om te sorteren tijdens afbraakwerken. Vanaf 500kg komen we alles ophalen om te recycleren.

Contacteer ons voor de huidige prijzen of meer informatie!

Contacteer onsAanvraag prijzen