Wij blijven open tijdens het bouwverlof. Bekijk onze openingsuren hier.

Metaalafbraakwerken

 

Ook voor de recyclage van materialen tijdens een afbraak kan u op OMC rekenen. Wij breken af met een doel voor ogen; al het afgebroken metaal recycleren om ecologischer te leven.

Afbraakbedrijf en metaalhandel op één locatie. Ontdek de voordelen voor u als klant & bekijk onze formules hieronder.

Old Metals and Cables, expert in afbraak van metalen structuren

Bij Old Metals and Cables specialiseren we ons exclusief in afbraakwerken waarbij metalen structuren betrokken zijn. Onze focus ligt op het efficiënt verwijderen van metalen componenten, met als doel ze direct te kunnen sorteren en later te recyclen. Hierdoor bieden we niet alleen hoogwaardige diensten, maar dragen we ook actief bij aan een duurzame en milieuvriendelijke benadering van afbraakwerkzaamheden.

Kennis van scheidingstechnieken

Ons gespecialiseerde team beschikt over geavanceerde technieken om metalen direct tijdens het afbraakproces te scheiden. Of het nu gaat om grote metalen constructies of kabelafval, we zorgen ervoor dat alle waardevolle metalen nauwkeurig geïdentificeerd en gesorteerd worden.

Kostenbesparend en ecologisch verantwoord

Door onze exclusieve focus op afbraakwerken met metalen, biedt Old Metals and Cables niet alleen hoogwaardige diensten, maar dragen we ook bij aan kostenbesparing en milieuvriendelijkheid. Het direct scheiden en recyclen van metalen tijdens het afbraakproces leidt tot efficiëntere en meer kosteneffectieve operaties.

Daarnaast leidt onze duurzame benadering tot gunstigere offertes, waardoor klanten niet alleen profiteren van kwalitatieve afbraakdiensten, maar ook bijdragen aan een meer verantwoorde en duurzame benadering van metalen afvalbeheer.

kraan doet metaalafbraak

Onze Toewijding aan Duurzaamheid

Bij Old Metals and Cables gaan we verder dan alleen afbraakwerkzaamheden. Onze toewijding aan duurzaamheid komt tot uiting in elke fase van ons werkproces.

Veiligheid primeert

Veiligheid is onze hoogste prioriteit, zowel tijdens afbraakwerken als bij metaalrecyclage. We implementeren strikte veiligheidsprotocollen en streven naar een milieuvriendelijke aanpak. Onze inzet voor veiligheid en duurzaamheid komt tot uiting in elke fase van ons werkproces.

Efficiënte Recyclage van Metalen

Na het sorteren van de metalen zorgen we ervoor dat ze op verantwoorde wijze worden gerecycled. Deze duurzame benadering helpt niet alleen bij het verminderen van afval, maar draagt ook bij aan het behoud van waardevolle grondstoffen voor toekomstige generaties.

Steeds de goedkoopste prijzen

Dankzij onze combinatie als afbraakbedrijf en metaalhandel kunnen wij de meest betaalbare prijzen aanbieden zonder in te boeten aan kwaliteit. De waarde van de gerecycleerde metalen worden afgetrokken van de kosprijs van de afbraakwerken. Profiteren van onze concurrentiële tarieven!-

Kies voor Old Metals and Cables als uw partner voor metalen afbraakwerken en draag bij aan een meer duurzame toekomst. Wij bieden niet alleen specialistische diensten, maar zetten ons ook in voor het behoud van waardevolle metalen en een ecologisch verantwoorde aanpak van afbraakprojecten.

Eenmalig oud ijzer laten ophalen?

Ook de ophaling van oud ijzer op afroep is mogelijk, contacteer ons daarvoor via het contactformulier en vink ‘ophaling oud ijzer’ aan. 

Recyclage advies

Heeft u nood aan advies over welke metalen op welke manier kunnen worden gerecycleerd? Vraag gratis recyclage advies aan. Wij komen graag langs in uw bedrijf om de afvalstromen te analyseren.

Contacteer ons voor de huidige prijzen of meer informatie!

Contacteer onsAanvraag prijzen