Vaakgestelde vragen

FAQ

Hieronder vindt u antwoorden op enkele veelgestelde vragen om uw ervaring met ons recyclingbedrijf in Brecht zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Werkt OMC enkel op afspraak? Nee

Nee, het maken van een afspraak is niet nodig. Bij aankomst zal een van onze medewerkers u verwelkomen en begeleiden bij het proces. Uiteraard kan u ons steeds op voorhand contacteren voor enkele vragen, maar dit is niet verplicht.

Is OMC open op zaterdag? Ja

Ja, wij zijn op zaterdag geopend. U bent van harte welkom om ons te bezoeken en uw oude metalen en kabels te recyclen. Bekijk onze openingsuren.

Is OMC 's middags gesloten? Nee

Nee, wij zijn doorlopend open om u te dienen. Onze openingstijden zijn vermeld op de contactpagina.

Plaatst OMC zowel kleine als grote containers? Ja

Ja, we bieden containers op maat aan, deze zijn afgestemd op van de hoeveelheid en het type afval. We kunnen oplossingen aanbieden die passen bij uw specifieke behoeften.

Kan ik witgoed laten recycleren bij OMC? Nee

Nee, wij nemen geen witgoed aan. Witgoed omvat elektrische apparaten zoals koelkasten, wasmachines, drogers, en andere huishoudelijke apparaten. Voor de juiste verwerking van witgoed raden wij aan deze items naar het erkende containerpark te brengen, waar specifieke faciliteiten beschikbaar zijn voor de correcte afvoer en recycling.

Vanaf hoeveel kg kunnen we een betere prijs verwachten?

De prijs hangt af van het type product. Voor non-ferrometalen is de prijs gunstiger vanaf 500 kg, terwijl voor ijzer een gunstigere prijs geldt vanaf 1000 kg. Bekijk de huidige prijzen of schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Stapel ijzer

Heeft u nog andere vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u te assisteren en uw recyclingervaring bij Old Metals and Cables zo probleemloos mogelijk te maken.

Contacteer ons voor de huidige prijzen of meer informatie!

Contacteer onsAanvraag prijzen