Over ons

Ons Verhaal

Om te begrijpen waarom we ons werk elke dag met zoveel passie doen, gaan we even terug naar waar het allemaal begon in 2005. 

Vader C.Hanzen startte het bedrijf met het ophalen van oude metalen. Dit gebeurde eerst in een kleine aanhangwagen, maar al snel schakelde hij over naar grotere volumes die opgehaald werden met vrachtwagens. 

In 2021 stapten Joery Hanzen en Marc junior Hanzen mee in het bedrijf, zoals het vandaag de dag gekend is: Old Metals & Cables.

 

Door niet enkel ophaal van oude metalen te voorzien, maar het bedrijfsproces te verbreden en ook kabels te recycleren, draagt het bedrijf rechtstreeks bij aan duurzame economie en uiteindelijk tot een mooiere wereld. 

In 2021 werd er op deze manier bij OMC maar liefst 183662 ton metaal gerecycleerd! 

 

Ons doel: Zorgen voor een groenere toekomst, samen met onze klanten

2021 bracht verandering

Joery Hanzen en Marc junior Hanzen stapten mee in het bedrijf en werkten extra verwerkingsprocessen uit voor zowel kleine als grote metaalkabels. Ontdek hieronder welke veranderingen dit momenteel al teweeg heeft gebracht.

Metalen brengen naar OMC

Sinds 2021 is het niet enkel mogelijk metalen te laten ophalen door OMC. Er bleek ook een vraag te zijn om de metalen zelf te brengen en dit is mogelijk gemaakt.

Voor kleine hoeveelheden hebben we een speciale tafel, grote hoeveelheden kunnen gemakkelijk gewogen worden op onze autoweegbrug.

Granulatie machine

Door te investeren in extra machines, zijn we nu ook voorzien om geautomatiseerd kleine en grote kabels te ontdoen van hun plastieken omhulsel en te vermalen.

Zo kunnen we u steeds efficient verder helpen, ongeacht de grootte of hoeveelheid van de kabels.

Doorlopende optimalisaties

Uiteraard staan we ook vandaag niet stil. We blijven processen optimaliseren en nieuwe mogelijkheden bekijken.

Dit doen we terwijl we een optimale ervaring proberen uitwerken voor u als klant; voor de herwerking van zowel kleine als grotere hoeveelheden diverse metalen.

Contacteer ons voor de huidige prijzen of meer informatie!

Contacteer onsAanvraag prijzen